Weet wat werkt
Doeltreffend, daadkrachtig, duidelijk. Drie woorden die zeer van toepassing zijn op communicatiebureau La LiQue. Angelique Verdegaal, grafisch vormgever en de drijvende kracht achter La LiQue, weet hoe uw boodschap in beeld gebracht moet worden. Zij doet dit door allereerst heldere afspraken met u te maken en vervolgens voortvarend aan de slag te gaan. Zo weet u exact waar u aan toe bent.

Weet hoe het werkt
La LiQue beschikt over een uitstekend netwerk marketing- en communicatieprofessionals. Stuk voor stuk vakmensen die begrijpen dat opdrachtgevers kiezen voor kwaliteit maar niet voor torenhoge tarieven. Binnen ieder budget kan La LiQue met al haar creativiteit een product de juiste vorm geven. Zo weet u zeker dat uw euro goed is besteed. 

Weet waarom het werkt
In de loop der jaren heeft de werkwijze van La LiQue zich meer dan bewezen. Zij staat voor een kordate aanpak, intensieve begeleiding en verrassend creatieve uitwerking van een project. Daarnaast zorgt zij voor scherpe inkoop van drukwerk en prima drukwerkbegeleiding. Zo weet u dat uw opdracht in de allerbeste handen is bij La LiQue.

Home   |   Vormgeving   |   Portfolio   |   Labels & Linten   |   Contact